Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsun Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu : Sahinkaya Kanyonu Nerede Nasil Gidilir Sahinkaya Kanyonu Olusumu Ve Ozellikleri Seyahat Haberleri - Vezirköprü şahinkaya kanyonu posta kodu 55900.

Samsun Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu : Sahinkaya Kanyonu Nerede Nasil Gidilir Sahinkaya Kanyonu Olusumu Ve Ozellikleri Seyahat Haberleri - Vezirköprü şahinkaya kanyonu posta kodu 55900.. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır. Samsun'daki tarihi eserlerin büyük kısmı kızılırmak ile var olan vezirköprü'de bulunuyor. Altınkaya baraj gölünün en dar noktası olan kanyon, yaklaşık 1,5 km uzunluğundadır. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. Vezirköprü şahinkaya kanyonunda, samsun büyükşehir belediyesi tarafından kurulan bir kalkış platformu. Şahinkaya kanyonu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz 0505 852 8896 numarasını arayabilirsiniz. .şahinkaya kanyonu tabiat parkı ziyaretçilerine muhteşem bir görsel şölen sunuyor.karadenizin en büyük ve en gelişmiş şehri olan samsun'un vezirköprü ilçesi kuruçay köyünde bulunuyor. Tekne turlarıyla kanyonu gezebilir ya da ailece burada piknik yapabilirsiniz.

Sahinkaya Kanyonu 7204 Ziyaretcidan 53 Tavsiye
Sahinkaya Kanyonu 7204 Ziyaretcidan 53 Tavsiye from fastly.4sqi.net
Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan kanyondur. Şahinkaya kanyonu ve bulunduğu çevre 2012 yılında ulusal turizm bölgesi ilan edilmiş olup, kanyonunda halihazırda günü birlik geziler düzenlenmektedir. Samsun'a bağlı vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu, türkiye'nin en büyük 2. Şahinkaya kanyonu'na kadar gelmişken vezirköprü'yü ziyaret etmeyi unutmayın. Kanyona gitmenin iki yolu var Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu 2,5 km uzunluğundadır. Samsun'daki osmanlı eserlerinin %80'i bu ilçede yer alıyor. Türkiye'nin büyük kanyonlarından olan samsun'un vezirköprü ilçesindeki şahinkaya kanyonu, gerek görüntüsü gerek manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanlarındandır.

hemen ara yol tarifi al.

Sarp kayalıklar arasında kalan şahinkaya kanyonu, vezirköprü kanyonu şeklinde de anılıyor. Altınkaya baraj gölünün en dar noktası olan kanyon, yaklaşık 1,5 km uzunluğundadır. Harita üzerinde şahinkaya kanyonu araması yaparsanız farklı adresler çıkabiliyor. Şahinkaya kanyonu'na kadar gelmişken vezirköprü'yü ziyaret etmeyi unutmayın. Samsun'un en uzak i̇lçesinde alternatif turizm şahinkaya kanyonu. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan kanyondur. Samsun'daki osmanlı eserlerinin %80'i bu ilçede yer alıyor. .şahinkaya kanyonu tabiat parkı ziyaretçilerine muhteşem bir görsel şölen sunuyor.karadenizin en büyük ve en gelişmiş şehri olan samsun'un vezirköprü ilçesi kuruçay köyünde bulunuyor. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. Havza ile vezirköprü şahinkaya kanyonu arasında 50 kilometre kadar mesafe bulunuyor. Şahinkaya kanyonu ve bulunduğu çevre 2012 yılında ulusal turizm bölgesi ilan edilmiş olup, kanyonunda halihazırda günü birlik geziler düzenlenmektedir. Vezirköprü şahinkaya kanyonuna nasıl gidilir? Kanyona gitmenin iki yolu var

Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. .samsun yolunda havza ilçesinden dönüş yapılarak 25 km sonra gelinen samsunun bir ilçesidir. Samsun büyükşehir belediyesi'nin turistik yatırımlar. Samsun'a bağlı vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu, türkiye'nin en büyük 2. Samsun büyükşehir belediyesi kurumsal web sitesi.

Samsun Vezirkopru Sahinkaya Kanyonu Tekne Turu Tekne Gezisi Acentesi
Samsun Vezirkopru Sahinkaya Kanyonu Tekne Turu Tekne Gezisi Acentesi from lh3.googleusercontent.com
Samsun'un en uzak i̇lçesinde alternatif turizm şahinkaya kanyonu. Samsun'da gezilmesi gereken doğa harikası bir yer. Şahinkaya kanyonu ve bulunduğu çevre 2012 yılında ulusal turizm bölgesi ilan edilmiş olup, kanyonunda halihazırda günü birlik geziler düzenlenmektedir. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan doğa harikası. Tekne turlarıyla kanyonu gezebilir ya da ailece burada piknik yapabilirsiniz. Vezirköprü şahinkaya kanyonuna nasıl gidilir? Samsun büyükşehir belediyesi'nin turistik yatırımlar. Sarp kayalıklar arasında kalan şahinkaya kanyonu, vezirköprü kanyonu şeklinde de anılıyor.

Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi.

(+) şahinkaya kanyonu, altınkaya baraj gölü'nü adeta ikiye ayıran doğa harikası bir boğazdır. Samsun'a bağlı vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu, türkiye'nin en büyük 2. Vezirköprü şahinkaya kanyonu samsun'un ilçelerinden biri olan vezirköprü ilçesinde yer alan eşsiz güzelliği ile samsun'da gezilmesi gereken yerler listesinde ilk sıraları alabilecek bir yer. Şahinkaya kanyonu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz 0505 852 8896 numarasını arayabilirsiniz. Vezirköprü şahinkaya kanyonunda, samsun büyükşehir belediyesi tarafından kurulan bir kalkış platformu. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur. Vezirköprü şahinkaya kanyonu posta kodu 55900. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan doğa harikası. .doğal güzelliğiyle sizi büyüleyecek olan vezirköprü şahinkaya kanyonu mekanını derlemek istedik. Samsun büyükşehir belediyesi'nin turistik yatırımlar. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. .samsun yolunda havza ilçesinden dönüş yapılarak 25 km sonra gelinen samsunun bir ilçesidir. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır.

110 km samsun vezi̇rköprü şahi̇nkaya kanyonu arası arabayla kaç saat sürer: Sarp kayalıklar arasında kalan şahinkaya kanyonu, vezirköprü kanyonu şeklinde de anılıyor. hemen ara yol tarifi al. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu 2,5 km uzunluğundadır. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan kanyondur.

Vezirkopru Sahinkaya Kanyonu Ana Sayfa Facebook
Vezirkopru Sahinkaya Kanyonu Ana Sayfa Facebook from lookaside.fbsbx.com
Samsun'da gezilmesi gereken doğa harikası bir yer. .doğal güzelliğiyle sizi büyüleyecek olan vezirköprü şahinkaya kanyonu mekanını derlemek istedik. Vezirköprü şahinkaya kanyonunda, samsun büyükşehir belediyesi tarafından kurulan bir kalkış platformu. Şahinkaya kanyonu muhteşem manzarasıyla gezmeye doyamayacağınız bir rota. Kanyona gitmenin iki yolu var .turumuzun rotası sinop'tan sonra samsun'un vezirköprü ilçesine 17 km uzaklıktaki şahinkaya kanyonu. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır. Samsun büyükşehir belediyesi'nin turistik yatırımlar.

Samsun'da gezilmesi gereken doğa harikası bir yer.

.doğal güzelliğiyle sizi büyüleyecek olan vezirköprü şahinkaya kanyonu mekanını derlemek istedik. Vezirköprü şahinkaya kanyonunda, samsun büyükşehir belediyesi tarafından kurulan bir kalkış platformu. .şahinkaya kanyonu tabiat parkı ziyaretçilerine muhteşem bir görsel şölen sunuyor.karadenizin en büyük ve en gelişmiş şehri olan samsun'un vezirköprü ilçesi kuruçay köyünde bulunuyor. Vezirköprü şahinkaya kanyonu'nda akdeniz bölgesindeki mavi turlar gibi burada da yeşil turlar düzenleniyor. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır. Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur atıyorsunuz. Vezirköprü şahinkaya kanyonu samsun'un ilçelerinden biri olan vezirköprü ilçesinde yer alan eşsiz güzelliği ile samsun'da gezilmesi gereken yerler listesinde ilk sıraları alabilecek bir yer. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan kanyondur. Şahinkaya kanyonu muhteşem manzarasıyla gezmeye doyamayacağınız bir rota. Altınkaya baraj gölünün en dar noktası olan kanyon, yaklaşık 1,5 km uzunluğundadır. Dağ oluşumu (orojenez) ve akarsu aşındırması sonucu meydana gelen şahinkaya kanyonu 2,5 km uzunluğundadır. Şahinkaya kanyonu'na kadar gelmişken vezirköprü'yü ziyaret etmeyi unutmayın.